Knowledge, technology and precision

Viden, teknologi og præcision

OJM er en højteknologisk virksomhed med kunder i hele verden. Vi løser komplekse udfordringer indenfor spåntagning til industrielle produkter i alle typer metaller – og investerer løbende i den nyeste tekonologi og viden, så vi kan garantere maksimal kvalitet i alle processer. Fra udvikling og produktion til kvalitetskontrol og sporbarhed.

Vores filosofi er enkel. Alt hvad vi gør, skal skabe værdi for vores kunder – og måden vi gør det på, skal altid respektere vores egne værdier: Kultur, Ansvarlighed, Entreprenørånd og Kundefokus.

Det betyder i praksis, at vores kunder altid kan forvente

  1. at vi arbejder sikkert
  2. at vi udelukkende leverer kvalitet
  3. at vi altid er præcise og forudsigelige
  4. at vi vedholdende har fokus på omkostnings reduktion

I mere end 75 år har vi haft hovedkvarter i Holstebro, Danmark – og, det er her vores veluddannede og innovative medarbejdere udnytter den nyeste teknologi til at levere serieproducerede emner.

OJM er i dag en industrivirksomhed, der leverer til producenter af oliefiltre, pumper, fødevaremaskiner, værkstedsudstyr, lastbiler, busser og landbrugsmaskiner på det globale marked.

Vi er specialister i spåntagning og stærke på en række koncepter for efterbehandling og logistik – og garanterer altid effektivitet, processtyring og kompromisløs kvalitet.