Innovation. Dedication. Knowhow

Innovativ team af specialister

OJM er en teknologivirksomhed med et innovativt team af specialister, der brænder for at skabe værdi for vores kunder – uanset om det handler om enkeltstående ordrer eller end-to-end supply chains.

Vores ambition har altid været, at levere løsninger, der øger konkurrenceevnen hos vores kunder. At vores erfaring, engagement og knowhow kan optimere processer og produkter hos producenter af oliefiltre, pumper og pumpehuse, fødevaremaskiner, værkstedsudstyr, lastbiler, busser og landbrugsmaskiner.

Vi har stor faglig ekspertise indenfor bearbejdning af:

  • støbejern
  • stål
  • aluminium
  • messing
  • bronze
  • rustfrit stål

– og bidrager gerne med innovation og erfaring gennem hele processen fra udvikling, projektering, produktion, test og levering. Vi er specialister i spåntagende bearbejdning, kvalitetsstyring og kontrol –  og tilbyder en række stærke setups for overfladebehandling, værktøjsstyring, tryktest, montage og pakning.

Vi er totalleverandør og lagerførende i såvel halvfabrikata som færdige produkter – og kan levere komplet sporbarhed og dokumentation af alle processer, og målinger arkiveres og leveres i henhold jeres interne- eller industribestemte standarder.

Technology makes the difference.

Hos OJM garanterer vi effektivitet, processtyring og kvalitet, målrettet industrivirksomheder, der opererer globalt. Vi investerer løbende i tekniske faciliteter og vores maskinpark omfatter i dag en række alsidige, og højt automatiserede maskiner, der gør os i stand til at tilbyde:

– 5 akset simultan bearbejdning
– CNC-multitasking bearbejdning
– CNC-Horisontal Fræsning
– CNC-Vertical Fræsning
– CNC-Horisontal Drejning
– CNC-Vertikal Drejning
– Automat sav

Vi råder desuden over avanceret 3D måleudstyr og know-how til måling af stort set alle GPS-parametre. Vi er specialister i geometrisk måling og kan tilbyde alt fra enkle opmålinger og tæthedsmålinger til avanceret analyse af produkter.

– 3D målemaskiner
– PPAP – Production Part Approval Process
– P-FMEA – Potential Failure Moder and Effect Analysis Process
– Control plan requirements
– ISIR – Initial Sample Inspection Report
– Gage R&R – Gage Repeatability and Reproducibility
– Capability Study
– 8D Problem Solving
– Continuous improvements

Where you want it. When you want it.

I et moderne produktionsflow handler levering om meget mere end shipping. Vores kunder har forskellige forventninger og vi bliver dagligt målt på både kvalitet og leveringssikkerhed. Derfor har vi udviklet forskellige logistik-løsninger, der passer til vores kunders behov

– Korte leveringstider styret af logistik aftaler med min/max lager

– Konsignationslager ved OJM eller på kundens lokation

– Kanban lager

Har I særlige krav til levering, eksempelvis “Just In time ” til montagelinier eller logistikløsninger til decentrale lagre, så løser vi gerne dette.

Skal vi hjælpe jer?

Bliv kontaktet

Udfyld dine oplysninger herunder og bliv kontaktet af vores dygtige medarbejder