BY-THE-HOUR

Nyt koncept som rykker grænser for vores samarbejde og gør dig til en vinder. 
BY-THE-HOUR giver dig din egen linie hvilket sikre

By-The-Hour er et nyt koncept med maskintid på timebasis

Nu er det ikke længere kun vikarer men også maskintid, som kan købes ”By-The-Hour”. OJM har udviklet et helt nyt koncept for samarbejde med større industrivirksomheder, som sikrer den maksimale effektivitet for produktion i Danmark.

By-The-Hour handler om at skabe total transparens i vores samarbejde med kunderne. Det bygger på tillid og åbenhed og sikrer, at vi kan holde fokus på at optimere processerne fremfor vores dækningsbidrag på hver enkelt stump.

Konceptet er skabt, fordi der altid har været en indbygget konflikt mellem store industrivirksomheder og deres underleverandører, hvor begge forsøger at få henholdsvis laveste og højeste pris for en vare. Det fører til en kamp, hvor den ene per definition vil tabe.

Ved at købe maskintid på meget fleksible og højt automatiserede maskiner, får vores kunder retten til at bestemme produktmixet på maskinen efter forecast afgivet meget tæt på leveringstermin. Det giver en fleksibilitet der, i sammenhæng med lagerkapacitet, gør det muligt at optimere output per minut, og skabe ikke bare just-in-time levering direkte til produktionslinierne hos vores kunde, men også en overordnet besparelse i den samlede leverance.

Hemmeligheden bag konceptet er, at kunderne ikke betaler indirekte for uudnyttet maskinkapacitet, og det kræver til gengæld et langsigtet samarbejde. Resultatet er en fleksibilitet som modsvarer en tiltagende dynamisk verden med kortere bestillingshorisonter og mindre seriestørrelser.

HØR MERE OM LØSNINGEN

Bliv kontaktet

Udfyld dine oplysninger herunder og bliv kontaktet af vores dygtige medarbejder